•                                                       

Verkstad

För att behålla ett högt andrahandsvärde på din bil är det viktigt att serva bilen på en auktoriserad bilverkstad. På en auktoriserad bilverkstad använder personalen alltid originaldelar och biltillverkarnas specialverktyg för just din bilmodell. Din bil får även servicen dokumenterad och på så höjer du andrahandsvärdet vid en försäljning, eftersom du visar att bilen har fått det underhåll som tillverkaren rekommenderar.

Våra servicetekniker går utbildning som krävs av biltillverkarna

Biltillverkarna kräver att personal ska genomgå utbildning för att få kalla sig en auktoriserad verkstad. Denna utbildning ställer höga krav för att personalen ska kunna den senaste tekniken. Alla våra personliga servicetekniker har gått denna utbildning och går även löpande utbildningar för att hålla sig uppdaterade. Varje tekniskt område kräver sina specialister. Vi på Bilia har bland annat specialister inom elektronik, AC och glasreparationer.

För att få kalla sig auktoriserad bilverkstad så måste man bland annat använda verkstadsutrustning som är godkänd av biltillverkaren. Bilhusets verkstad har därför alla de olika specialverktygen för att utföra reparationer på just din bil. Utrustningen måste bland annat kalibreras av extern personal.

 

Vi utför

 Service, Byte av olja ,filter, Bromsar, Kamremsbyte, Feldiagnos ,Läsning av felkoder, Släcka servicelampa, Däckbyte, Balansering och mycket mer.....